Burgerul-gogoaşă, bomba calorică lansată după Sărbători: ce ingrediente conţine şi câte calorii are

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Burgerul conţine aproximativ 1.300 de calorii/Imagini Ze Pickle/Daily Mail
Burgerul conţine aproximativ 1.300 de calorii/Imagini Ze Pickle/Daily Mail

Lanţul de fast-food Ze Pickle a lansat recent un burger uriaş, care conţine foarte multe  calorii. Produsul poate fi cumpărat în câteva magazine din Australia şi este practic o combinaţie între gogoaşă cu ciocolată şi hamburger.

Burgerul conţine carne tocată de vită, şuncă afumată cu Nutella, două felii de brânză, iar în loc de pâine două gogoşi glazurate, scrie Daily Mail.

Lansat de câteva zile, noul produs s-a bucurat de succes, spune proprietarul Ze Pickle, Aaron Wilson. Clienţii care cumpără acest burger sunt în general tinerii, dar şi cei pasionaţi de sport, care vor să se răsfeţe ocazional cu acest burger.

burger gogoasa

Dieteticianul Geraldine Georgeou avertizează însă că un burger care conţine 1.300 de calorii, cum este acesta, ar trebui evitat de cei care ţin la sănătatea şi la silueta lor. O persoană adultă, sănătoasă, ar trebui să mănânce zilnic doar 1.200-1.800 de calorii. Consumarea unui număr atât de mare de calorii deodată nu este deloc recomandată.

În plus, acest produs conţine foarte mult zahăr şi grăsimi saturate şi nu are deloc fibre. Un adult care cântăreşte 65 de kg ar trebui să facă efort la sală timp de 3 ore ca să consume caloriile din acest burger, spune Geraldine.

Bucătărie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri