Adevărul Live de la ora 13.00: Maestul bucătar Horia Vîrlan vorbeşte despre secretele preparatelor reuşite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai vestiţi bucătari din ţara noastră, Horia Vîrlan, vine astăzi la Adevărul Live pentru a împărtăşi secretele unor preparate de succes. În această seară debutează un nou sezon al emisiunii culinare „Mama mea găteşte mai bine“, motiv în plus pentru a vorbi despre educaţia în bucătărie şi regulile de care trebui să ţinem cont.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Horia Vîrlan este maestrul bucătar de la „Cireaşa de pe tort“ şi cel care jurizează concurenţii din show-ul culinar „Mama mea găteşte mai bine“. 

Absolvent al cursurilor de artă culinara de la Cleveland Community College din SUA şi posesor al diplomei de „Maestru în Arta Culinară“, Horia a lucrat atât în România, cât şi peste hotare, având o vastă experienţă managerială în activităţile hoteliere. 

Activitatea profesională din Marea Britanie, SUA şi Ungaria, precum şi cursurile de specialitate pe care le-a urmat, în ţară şi în străinătate, i-au adus succesul, transformandu-l într-unul dintre cei mai apreciaţi maeştri bucătari.

Astăzi vine la Adevărul Live pentru a împărtăşi secretele preparatelor gustoase, dar şi pentru a vorbi despre educaţia culinară şi regulile de care trebui să ţinem cont în bucătărie.

BucătăriePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite