Benzinăriile Rompetrol îşi aşteaptă clienţii cu o nouă oferă de gustări la preţuri speciale de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atmosfera confortabilă şi primitoare a benzinăriilor Rompetrol oferă o experienţă multisenzorială care contribuie la atingerea unui înalt nivel al calităţii timpului. Clienţii pot găsi o gamă variată de produse, de la sandwichuri, dulciuri de Crăciun, până la salate şi băuturi de fructe.

Dacă sunteţi în drum prin ţară şi vreţi să faceţi un popas pentru a savura o cafea bună şi o gustare, ar trebui să luaţi în considerare posibilitatea de a intra într-o benzinărie Rompetrol, unde veţi găsi o gamă largă de produse, disponibile pe întreaga perioadă a zilei.

Oferta benzinăriilor Rompetrol cuprinde salate de fructe proaspete, croissante, numerose sandwichuri cu diferite toppinguri cu jambon, somon, ton sau salam de Sibiu. Bineînţeles că nu lipsesc nici produsele de patiserie, fructele sau freshurile şi apa de izvor cu mentă şi lămâie.

Macaron-urile din noua ofertă Rompetrol costă 2,5 lei bucata şi sunt făcute de o cofetărie cu bucătari francezi, după o reţetă originală, cu făină de migdale, frişcă naturală şi ciocolată de foarte bună calitate.

Noul concept „Hei!“ se axează pe satisfacerea necesitaţilor senzoriale si stimularea simţurilor vizual, tactil, olfactiv si gustativ. Atmosfera confortabilă şi primitoare a brandului „Hei!“ acţionează revitalizant şi oferă o experienţă multisenzorială, care contribuie la atingerea unui înalt nivel al calităţii timpului petrecut în benzinăriile Rompetrol, indiferent dacă treceţi în grabă sau daca aveţi mai mult timp la dispoziţie.

image

Atenţia la detalii este reflectată nu doar în elementele decorative, dar şi în plasarea confortabilă a produselor şi diferenţierea clară a categoriilor, ce contribuie la o experienţă foarte plăcută. Nu doar interiorul este caracterizat printr-o atmosfera confortabilă şi primitoare, dar şi gustările sunt totdeauna delicioase şi proaspete. 

Clinţii care ajung în benzinăriile Rompetrol beneficiază de servicii de calitate, produse gastro proaspete, o varietate de produse în zona restaurantului şi posibilitatea de a lua masa într-un mediu confortabil, oricând în timpul zilei.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite