Articol publicitar

Vrei să plăteşti mai puţin la întreţinerea maşinii? Autoeconom.ro, site-ul care îţi vine în ajutor

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
autoeconom

După o perioadă de studii în afara ţării, timp în care au intrat în contact cu diferite sisteme online prin intermediul cărora proprietarii de maşini au acces la cele mai bune servicii de întreţinere şi reparaţii auto, şase tineri din Baia Mare au urmat exemplul şi au creat un sistem online prin care oferă acces şi proprietarilor de maşini din România la servicii de înaltă calitate şi preţuri corecte.

Cum ne asigurăm că plătim un preţ corect pentru vizita la service?

Soluţia au găsit-o tinerii din spatele site-ului www.autoeconom.ro, un site ce îşi propune să aducă în faţa proprietarilor de maşini (persoane fizice sau juridice) servicii eficiente pentru întreţinerea şi reparaţia maşinii sau a flotei auto.

“Ştim problemele cu care se confruntă proprietarii de maşini în momentul în care trebuie să ajungă la service pentru o revizie sau pentru o reparaţie, de aceea încercăm să venim în ajutorul acestora cu o soluţie practică prin care să economisească timp şi bani în acest proces. Ne adresăm în special celor care au avut experienţe anterioare negative la service sau celor care pur şi simplu nu ştiu unde să meargă pentru a-şi rezolva problemele”, explică Tudor Cioltea, co-fondator al site-ului www.autoeconom.ro.

În România există peste 7.000 de service-uri auto autorizate şi încă cateva mii care funcţioneză fără autorizare, astfel că este foarte greu să alegem cea mai bună soluţie.

Autoeconom.ro oferă proprietarilor de maşini posibilitatea de a primi 3 oferte de preţ de la service-urile auto membre dintr-o anumită locaţie. Aceste oferte pot fi foarte specifice - în cazul în care se ştie exact ce urmează a fi făcut la maşină, sau pot fi oferte de preţ pentru diagnosticarea problemelor - în cazul în care proprietarul nu ştie exact problema.

După primirea ofertelor de preţ, proprietarul de maşină are posibilitatea de a le compara pe baza unor parametrii precum: părerea clienţilor anteriori despre service şi serviciile oferite, preţul operaţiunii, marca pieselor, garanţia oferită lucrării, cât şi distanţa faţă de service.

După identificarea celei mai bune oferte, acesta are posibilitatea de a accepta oferta, schimbul de date de contact între service şi client realizându-se automat. După acest schimb de date, se stabileşte o dată pentru programarea finală şi rezolvarea propriu-zisă a problemei. La finalul acestui proces, clientul are posibilitatea de a evalua service-ul auto şi serviciile primite, prin intermediul sistemului de recenzii. Această evaluare are ca scop recunoaşterea calităţii serviciilor primite şi/sau informarea service-urilor auto cu privire la nivelul calităţii serviciilor oferite.

“Un site foarte ajutător pentru proprietarii de maşini. L-am recomandat multor prieteni”, afirmă un utilizator autoeconom.ro care a economisit 184 lei la schimbul kitului de distribuţie.

Care sunt service-urile auto care activează pe autoeconom.ro?

Service-urile auto care au ales să folosească autoeconom.ro pentru a răspunde clienţilor într-un mod inovativ sunt în primul rând service-uri autorizate de către R.A.R. (Registrul Auto Român) şi funcţioneză legal în baza documentelor de la Registrul Comerţului. În acest moment, peste 200 de service-uri auto din întreaga ţară sunt prezente pe autoeconom.ro.

După această verificare iniţială, se trece la crearea unei pagini de prezentare a serviciilor oferite de respectivul service, pagină disponibilă tuturor proprietarilor de maşini.

Service-urile membre autoeconom.ro au înţeles importanţa prezenţei în mediul online şi servirea clienţilor prin metode alternative celor tradiţionale, astfel că reuşesc să se promoveze eficient, să îşi crească numărul de clienţi şi implicit veniturile, şi totodată să primească feedback de la clienţi cu privire la calitatea serviciilor oferite.

Care sunt costurile pentru proprietarii de maşini?

Pentru proprietarii de maşini nu există niciun cost legat de folosirea serviciilor oferite de autoeconom.ro.

“Ne dorim ca un număr cât mai mare de proprietari de maşini să aibă acces la servicii de calitate, de aceea am ales să oferim gratis acest serviciu”, explică Tudor Cioltea.

Ce se urmăreşte prin autoeconom.ro?

“Ne dorim ca autoeconom.ro să devină principalul loc de întâlnire dintre proprietarii de maşini şi service-urile auto din România. Totodată, vrem să ajutăm la creşterea calităţii şi transparenţei serviciilor din domeniul auto şi promovarea service-urilor auto care sunt dispuse să adopte un standard de calitate ridicat”,  completează co-fondatorul.

Eşti în căutarea unui service auto în această perioadă? Pe www.autoeconom.ro poţi să găseşti cele mai bune oferte de preţ pentru verificarea sau operaţiunile de sezon.

Descarcă gratis publicaţia autoeconom.ro ce conţine informaţii cu privire la întreţinerea unui autovehicul, pentru a asigura buna funcţionare a acestuia şi a evita costuri nedorite. Accesează http://autoeconom.ro/informatii/bine_de_stiut pentru a descărca fişierul PDF.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite