Renault deschide comenzile pentru Noul Koleos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La doi ani de la momentul lansării pe piaţa europeană, noul Koleos evoluează sub toate aspectele, având un design revizuit la exterior şi un confort îmbunătăţit la interior. Noul model propune acum un motor nou, mai puternic şi mai eficient (Blue dCi190) şi, de asemenea, oferă mai multă tehnologie la bord.

În partea din faţă, Noul Koleos are o grila de radiator uşor mai pronunţată şi o nouă linie cromată de-a lungul întregii lungimi a barei de protecţie şi în zona farurilor de ceaţă. În partea inferioară, scutul de protecţie este redimensionat, subliniind design-ul impunător al modelului. Partea din spate a fost redesenată şi prezintă un scut de protecţie mai înalt şi un element cromat transversal, păstrând armonia cu partea frontală. A treia lumină de frână a este mai lată, iar evacuarea cromată cu două ieşiri aduce o notă de sportivitate.

Jantele de 19-inch "Kavea", cu finisaj diamantat negru, asigură nota elegantă. O nouă culoare de caroserie - "Red Milessim" este, de asemenea, disponibilă. 

Interiorul noului model are un finisaj nou în fiecare detaliu: inserţiile cromate pe volan, schimbătorul de viteze şi aeratoarele; materialele plăcute la atingere pe tabloul de bord şi ornamentele uşilor. Noul Koleos îşi păstrează dimensiunea generoasă, îmbunătăţind în acelaşi timp elementele cheie ale cabinei pentru a susţine confortul pasagerilor. Posibilităţile de personalizare au fost însă extinse, iar clienţii pot alege între trei versiuni de echipare: Zen, Intens şi INITIALE PARIS .

image

Noul Koleos este primul model din gama Renault care propune în România nivelul de echipare INITIALE PARIS, versiunea de top a brand-ului, reflectând experienţa mărcii în ceea ce priveşte eleganţa şi rafinamentul. Aceasta versiune combină cele mai bune materiale într-o asamblare minuţioasă, păstrând atmosfera distinsă.

De asemenea, Noul Koleos INITIALE PARIS se distinge prin accentele specifice poziţionate pe tabloul de bord, volan, panourile uşilor, praguri şi covoraşe. Geamurile laterale laminate asigură un confort acustic mai mare. Clienţii pot alege între două tapiţerii noi din piele Nappa: negru titan şi gri deschis. Îmbunătăţite prin dubla cusătură care pune în evidenţă design-ul scaunelor, acestea sunt semnate INITIALE PARIS, reamintind de universul haute couture.

Koleos 2019 adoptă o nouă generaţie de motoare Renault

Motoarele noi Blue dCi sunt asociate pe acest model cu cea mai recentă generaţie de transmisie automată X-Tronic. În utilizare, cutia de viteze X-Tronic elimină şocul provocat de schimbarea treptelor de viteză şi reduce zgomotul de rulare. Şoferul are în acelaşi timp posibilitatea de a opta pentru modul secvenţial cu  6 trepte predefinite. Proiectată şi dezvoltată în cadrul Alianţei, tehnologia All Mode 4x4-i, disponibilă pe motorul dCi 190, îi întăreşte şi abilităţile de off-road. 

Preţuri

image
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite