Opel Cascada, oficial în România. Preţurile pornesc de la 22.820 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Opel Cascada, vedeta standului Opel din cadrul Salonului Auto de la Geneva, este disponibil începând cu data de astăzi şi în România. Cabrioletul german are ca preţ de pornire valoarea de 22.820 euro cu TVA inclus.

Alături de Mokka şi ADAM, cabrioletul Cascada reprezintă o avanpremieră a asaltului pe care-l plănuieşte constructorul din Rüsselsheim, ce presupune intrarea pe piaţă cu nu mai puţin de 23 de modele noi până în anul 2016.

Modelul de bază, ce pleacă de la 22.820 euro, are în dotarea standard echipamente şi funcţii precum ESP, computer de bord, proiectoare de ceaţă, stopuri LED, asistent la parcarea cu spatele, deschidere de la distanţă a acoperişului, scaune sport cu tapiţerie din material textil sau airbag-uri frontale şi laterale faţă. Motorizarea este reprezentată de un 4 cilindri-turbo de 1.4 litri şi 120 CP.

Fanii cailor putere au la dispoziţie şi alte variante, cum ar fi versiunea de 140 CP a aceluiaşi motor, clasicul CDTI de 2.0 litri şi 165 CP, sau noile unităţi 1.6 SIDI Turbo (170 CP) şi 2.0 BiTurbo CDTI (195 CP).

În afara acestora, Cascada vine şi cu suspensie faţă HiPerStrut şi sistem de amortizare adaptivă FlexRide, menite să îmbunătăţească experienţa condusului, atât pentru şofer cât şi pentru pasageri. Nu sunt de ignorat nici sistemele de iluminare frontală adaptivă (AFL+) cu până la 11 funcţii automate sau cea de-a doua generaţie a camerei video frontale Opel Eye cu noile sale funcţii extinse (sistemul îmbunătăţit de recunoaştere a indicatoarelor rutiere şi avertizarea privind părăsirea benzii de rulare, sistemele de monitorizare a distanţei faţă de autovehiculul din faţă şi de avertizare privind o coliziune frontală).

Acoperişul modelului Cascada beneficiază de know-how-ul celor mai buni furnizori din domeniu, Opel apelând în cazul noului cabriolet german la companii implicate în dezvoltarea automobilelor premium din segmentul cabrio. Mecanismul de acţionare a plafonului a fost atent proiectat, reuşind să plieze acoperişul chiar şi în mers, cu viteze de până la 50 km/h, într-un timp sub 17 secunde.

Cascada va fi produs la Gliwice, în Polonia, iar începând cu data de 29 iunie va putea fi studiat în reprezentanţele Opel, în cadrul unei acţiuni de tip porţi deschise.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite