Maşină Tesla aruncată în aer de proprietar. Bărbatul a luat decizia când a aflat cât costă înlocuirea bateriei VIDEO

0
0
Maşina Tesla a fost aruncată în aer
Maşina Tesla a fost aruncată în aer

Un finlandez a folosit 20 de kilograme de dinamită pentru a-şi arunca maşina Tesla în aer. Momentul a fost filmat, iar acum este viral pe internet.

Finlandezul Tuomas Katainen a decis să-şi arunce în aer maşina (marca Tesla) când a aflat că trebuie să plătească 17.000 de lire sterline pentru înlocuirea bateriei. 

În semn de protest, Tuomas a folosit şi un manechin cu faţa lui Elon Musk (proprietarul Tesla), pe care l-a aşezat în maşină înainte de a o arunca în aer.

După ce bateria maşinii sale s-a consumat, proprietarul s-a confruntat cu factura de reparaţii de 17.000 de lire sterline (22.000 de dolari), scriu jurnaliştii Daily Mail.

Tânărul de 26 de ani i-a contactat pe youtuberii locali Pommijätkät (bomb dudes) pentru a arunca în aer maşina care costă aproximativ 74.000 de lire sterline (100.000 de dolari). Imaginile arată că vloggerii i-au legat bastoane de dinamită înainte ca Tuomas să apese un buton şi să arunce maşina în aer.

Sursa citată anunţă că Tesla s-a confruntat cu un val de plângeri cu privire la costul înlocuirii unei baterii.

Potrivit site-ului de ştiri pentru vehicule electrice Electrek, un alt proprietar Tesla din Statele Unite a fost informat că o înlocuire a pachetului de baterii l-ar costa 22.500 de dolari (16.800 de lire sterline) la un centru de service Tesla.

În schimb, la un service independent, înlocuirea bateriei a costat 5.000 de dolari.

Vă recomandăm şi: 

Tesla, investigată în SUA din cauza unei funcţii de jocuri disponibilă pe ecranele tactile a 580.000 de automobile

Povestea „bebeluşului Tesla”, o încercare de a salva imaginea pătată a companiei lui Elon Musk

Mai multe - Auto

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite