Întârzieri de livrări pentru modelele Spring și Jogger de la Dacia

0
Publicat:

Din cauza deficitului de componente electronice, Dacia Spring și Jogger comandate înainte de 16 iunie 2022 se confruntă cu termene de livrare prelungite până în februarie și martie 2023.

Clienții care au fost amânați primesc mașinile cu noul logo Dacia
Clienții care au fost amânați primesc mașinile cu noul logo Dacia

Clienții afectați de aceste întârzieri vor beneficia, însă, de un vehicul care afișează noua identitate a mărcii.

Dacia și-a prezentat pe 15 iunie noua identitate de marcă, care se traduce printr-un nou logo și o nouă grilă pentru întreaga gamă. Clienții care au plasat comenzi până pe 16 iunie nu ar fi fost în mod normal afectați de această modificare, dar întârzierile de livrări de componente au amânat producția acestor vehicule, care vor fi acum fabricate pe linii calibrate pentru noile modele. Prin urmare, producătorul este nevoit să ofere gratuit această schimbare clienților săi.

Concret acești clienți vor primi mașinile cu noua imagine Dacia fără costuri suplimentare, în timp ce versiunile 2023 ale Spring și Jogger sunt oferite la prețuri mai mari decât cele practicate până acum. Această reducere reprezintă cel puțin 1.100 de euro și nu implică nicio modificare a motorului, culorii sau echipamentelor comandate. Conform largus.fr, clienții în cauză vor fi contactați de producător prin poștă și vor trebui să își dea acordul. 

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite