Imagini oficiale. Cum arată varianta sud-americană a lui Sandero Stepway

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Renault a făcut publice primele imagini cu modelul Kardian, un SUV urban bazat pe Dacia Sandero Stepway care va fi dedicat pieței din America de Sud.

Prin acest nou model, Renault intenționează să-și consolideze prezența în afara Europei folosind o gamă de vehicule cu identitate vizuală proprie. Totuși, această nouă strategie nu va merge atât de departe încât să revoluționeze și platforma tehnica a viitoarelor sale produse pe piețele non-europene. Pe de altă parte, Renault a comunicat că Kardian este echipat cu un „e-shifter”, care permite schimbarea treptelor printr-o simplă apăsare.

Renault nu a oferit mai multe detalii noi despre viitorul crossover. Noul Kardian va fi dezvăluit oficial în 25 octombrie.

Renault are o prezență puternică în America de Sud, în special în Brazilia. Este chiar o piață majoră pentru producătorul francez, care a vândut acolo nu mai puțin de 283.116 de mașini și vehicule utilitare în 2022, în creștere cu 8% față de anul precedent. Deocamdată, catalogul local este alcătuit din modele Dacia rebranduite, doar logo-urile și câteva detalii fiind diferite de mașinile vândute în Europa. Este și cazul lui Renault Stepway bazat pe generația anterioară Dacia.

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite