Ford Trucks Best Driver Challenge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ford truck challenge

În perioda 15 Mai – 15 Iunie 2018 se derulează Prima Editie a Ford Trucks Best Driver Challenge. In cadrul competiţiei sunt definite două categorii de participare: Transport şi Construcţii.

Singurul criteriul de departajare în cadrul concursului este Consumul mediu de combustibil pe Kilometru obţinut în  perioada competiţiei. Derularea concursului nu presupune eforturi suplimentare faţă de sarcinile zilnice ale şoferilor şi participă la eficientizarea activitaţii lor de zi cu zi. Monitorizarea rezultatelor obţinute în concurs se va face prin intermediul Via Truck - soluţia profesională de monitorizare şi management a flotelor auto prin GPS, sistem oferit de Via Sat. 

“Ford Trucks acordă o deosebită atenţie şoferilor. Astfel, de la sistemele Lane Deperture, Advanced Emergency, cele SMART care echipeaza motoarele Ecotorq, până la această competitie în care sunt puse în valoare aptitudinile şoferilor, valorizăm cea mai importantă resursă a companiilor care activează în domeniul Transporturi sau Construcţii – resursele umane.” declară domnul Stefano Albarosa, CEO Cefin Trucks.  

Premiile puse în concurs sunt 10 vouchere cadou în valoare de 500 de Euro pentru primii 5 clasaţi la cele doua categorii ale competiţiei. Rezultatele înregistrate în competitie, şi primii clasaţi, vor fi comunicate săptămânal pe websiteul companiei www.ford-trucks.ro. 

Rezultatele finale vor fi publicate pana cel tarziu la data de 1 Iulie 2018.

ford truck challenge
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite