Lidia Buble, în juriul unei emisiuni de la Antena 1: „Sper să fac faţă emoţiilor din cadrul concursului“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lidia Buble va face parte din juriul celui de-al nouălea sezon al talent show-ului „Next Star“, care se va difuza, în curând, la Antena 1.

Reprezentanţii show-ului „Next Star“ au anunţat un nou membru al juriului din cel de-al nouălea sezon al concursului de talente de la Antena 1: cântăreaţa Lidia Buble (24 de ani). 

„Propunerea pe care am primit-o, de a face parte din juriul «Next Star», a fost bucuria sfârşitului de primăvară. Sper să fac faţă emoţiilor din cadrul concursului, pentru că nu a existat vreo ediţie «Next Star» la care eu să nu vărs măcar o lacrimă. Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu nu vreau succes nemăsurat, bani cu nemiluita sau palate, ci îmi doresc, deşi ştiu că nu se poate, să rămân copil mult timp de acum încolo. Sper ca fiecare spectator să regăsească, în momentele «Next Star», bucăţele din copilăria peste care a trecut, poate, prea repede”, a declarat Lidia Buble. 

lidia buble foto natena 1

FOTO Antena 1

Lidia Buble şi-a propus să fie mai mult decât un membru al juriului, anul acesta, la „Next Star“. „Nu voi fi doar un membru al juriului, ci vreau să devin prietena concurenţilor de pe scenă”.

Cântăreaţa mai spune că şi-ar fi dorit să fi avut şansa să participe, în copilărie, la un asemenea show: „Mi-aş fi dorit să fi avut şi eu, când eram de vârsta acestor copii, şansa unui astfel de concurs, deşi eu nu l-am privit niciodată ca pe un concurs, ci ca pe un spectacol al poveştilor de calitate şi al bunului gust”.

Cel de-al nouălea sezon al show-ului „Next Star”, prezentat de Dan Negru, va aduce, în curând, la Antena 1, cei mai talentaţi copii din cele mai diverse domenii, printre care muzica, dansul, sportul, teatrul. Reprezentanţii postului îi vor anunţa zilele următoare şi pe ceilalţi membri ai juriului „Next Star“. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite