Divizia Ford Pro prezintă noul model electric E-Transit Custom

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ford pro e-transit custom

Ford Pro îşi accelerează drumul către electrificare prin dezvăluirea succesorului complet electric al celei mai vândute utilitare din Europa – noul Ford E-Transit Custom.

Succesorul complet electric al celei mai vândute autoutilitare din Europa este proiectat de la zero pentru a se potrivi perfect în ecosistemul Ford Pro de soluţii de creştere a productivităţii şi de valoare adăugată. E Transit Custom va fi susţinut de software-ul Ford Pro, soluţii de încărcare, servicii şi finanţare printr-o singură platformă cuprinzătoare pentru a ajuta la creşterea duratei de utilizare şi la reducerea costurilor de operare.

Cel mai nou membru al gamei electrificate a Ford Pro va reprezenta o componentă cheie în angajamentul îndrăzneţ al Ford de a atinge emisii zero pentru toate vânzările de vehicule Ford în Europa şi o amprentă neutră de carbon, până în 2035.

Arhitectura complet electrică a lui E-Transit Custom, ajută la atingerea unei autonomii de până la 380 km, încărcare rapidă DC şi capacitate completă de remorcare. În plus, noua autoutilitară va ajuta să ducă productivitatea la noi niveluri, folosind conectivitate sofisticată. 

„Acesta este un moment decisiv pentru operatorii de vehicule comerciale din Europa şi o altă realizare semnificativă a ambiţiilor noastre Ford Pro”, a declarat Hans Schep, director general, Ford Pro, Europa. „Cea mai bine vândută autoutilitară din Europa tocmai a devenit electrică şi este susţinută de ecosistemul unic Ford Pro de servicii de creştere a productivităţii. Beneficiile operaţionale pe care aceasta le va aduce afacerilor din întreaga Europă nu pot fi subestimate.”  

ford pro e-transit custom

Versiunea complet electrică a lui E-Transit Custom va intra în producţie în a doua jumătate a anului 2023 – parte a celei mai extinse game Transit Custom oferite vreodată clienţilor europeni. Mai multe detalii cu privire la produs vor fi oferite în luna septembrie anul acesta.

Toate variantele Transit Custom vor fi construite de Ford Otosan – joint venture-ul Ford din Turcia – în locaţia din Kocaeli, locul de producţie al Transit-ului european, livrat ca parte a investiţiei de 2 miliarde de Euro anunţate anterior de Ford Otosan în fabricile sale. Ford, SK On Co., Ltd. şi Koç Holding au semnat recent, de asemenea, un memorandum de înţelegere pentru un joint venture lider în industrie, pentru a crea una dintre cele mai mari fabrici de baterii pentru vehicule comerciale din Europa, vizând ca startul producţiei să aibă loc la mijlocul deceniului, capacitate anuală fiind în intervalul de la 30 la 45 gigawaţi oră.

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite