Din 5 octombrie vă dăm întâlnire cu Adevărul Auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi, 5 octombrie, vă dăm întâlnire cu numărul 5 al Adevărul Auto. Vă aducem, împreună cu ziarul Adevarul, 48 de pagini cu şi despre automobil.

Am fost la salonul auto de la Frankfurt şi am pus mâna pe noul Dacia Duster pentru a vorbi în cunoştinţă de cauză despre modificările aduse în scenă de a doua generaţie. Vă povestim şi despre noutăţile importante de la acelaşi salon auto de la Frankfurt.

Avem un material greu, unul care ne-a pus în dificultate. Am luat un model de peste 200.000 euro şi am privit România din el şi l-am privit pe el cum se integrează în peisajul autohton. Un material altfel, unul pe care îl veţi privi prin lentila lui Mihai Dăscălescu. Un material ”analog”, fotografiat pe film şi scanat.

Ne-am rupt de agitaţia urbană, de vânătoarea reţelelor wi-fi, de calendar şi am evadat în Duster Trip. O aventură care ne-a scos din zona de confort, una în care am descoperit pe parcursul a peste 550 km o Românie sălbatică, de o frumuseţe unică care ne-a relaxat infinit mai mult decât o săptămână de saună şi masaj.

Am testat un model care poate candida la titlul de cea mai bună maşină de concediu. Ne-am întâlnit cu noua generaţie Ford Fiesta... Un număr care mai ascunde nişte surprize. Din 5 octombrie doar împreună cu ziarul Adevărul.

image
Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite