Dacia testează un program de extindere a garanției

0
0

Pe piața din Spania, Dacia testează în premieră un proces de fidelizare a clienților față de marcă prin conceptul de extindere a garanției mașinilor. 

Modele Dacia ar putea avea garanție extinsă
Modele Dacia ar putea avea garanție extinsă

Concret, dacă un client are în mod normal garanție de 3 ani sau 100.000 de kilometri, aceasta poate fi extinsă automat cu un an dacă toate reviziile și intervențiile la vehicul s-au realizat în rețeaua de reparatori Dacia.

Această ofertă amintește de programul Relax de la Toyota, care, pe aceleași principii, poate extinde garanția până la 10 ani și 160.000 de kilometri, dar oficialii Renault nu știu dacă în cazul Dacia garanția suplimentară va ajunge la o asemenea acoperire. Concret, Xavier Martinet, director de marketing de vânzări și operațiuni, spune, conform largus.fr, că producătorul încă nu s-a hotărât și își face timp să analizeze feedbackul din Spania cu scopul de a generaliza acest program, poate anul viitor.

În prezent, clienții Dacia pot prelungi avantajele garanției comerciale de trei ani, pentru unul sau doi ani suplimentari, în limita a maximum 200.000 de kilometri, dar contra cost, iar programul nu este tocmai ieftin. Concret, pentru un Duster II, o garanție de cinci ani în limita a 200.000 de kilometri prin programul „Dacia Extenso” costă 563 de euro. Pentru aceeași garanție, un client de Logan II sau Sandero II achită 417 euro, iar unul de Dokker plătește 541 de euro. De precizat că efectele contractului „Dacia Extenso” sunt aplicabile după expirarea termenului de 36 de luni de la data facturii autovehiculului nou emisă de producător către primul proprietar.

Auto


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri