Cum arată cel mai scump Duster de pe glob. O firmă din Germania i-a făcut modificări spectaculoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dacia duster black carpoint edition foto carpoint gmbh

Carpoint, o companie din Germania specializată în modificări spectaculoase de automobile, vinde pe site-ul său oficial numeroase modele modificate ale producătorului Dacia, iar cel mai scump autoturism vândut este un Duster.

În ţara noastră, cel mai scump Duster ajunge la ora actuală cu dotări suplimentare în jur de aproximativ 23.000 de euro. 

Cel mai scump Duster de pe glob este vândut însă din această primăvară pe site-ul companiei germane Carpoint. Automobilul, ce poartă numele Duster Prestige Carpoint Black Edition, a fost modificat spectaculos în Germania şi se vinde într-o ediţie limitată, la preţul de 31.990 euro.

Vehiculul transformat este pe benzină, are cutie automată, motor de 1.332 cmc şi 150 cai-putere.

Iată câteva dintre dotările Dusterului transformat de către nemţi: folie mată de culoare neagră (Oracal 970 negru satinat), sistem de evacuare special realizat cu 2 ţevi de eşapament de culoare neagră, jante din aliaj de 19 inchi în negru, bare plafon, bare faţă şi spate de culoare neagră, autocolante laterale „Carpoint Edition”, praguri oţel inoxidabil „Carpoint Edition”, covoraşe din velur „Carpoint Edition”, indicatoare laterale cu LED de culoare neagră.

dacia duster black carpoint edition 01 foto carpoint gmbh

Duster Carpoint Black Edition are scaune încălzite, sistem de navigaţie cu hărţile pentru toată Uniunea Europeană, cameră marşarier, cameră multi-view, computer de bord, aer condiţionat automat, asistent de franare, geamuri electrice faţă şi spate.

Mai trebuie spus că pe site-ul web al companiei germane Carpoint sunt la vânzare 15  autoturisme Dacia transformate, cel mai ieftin model fiind o Dacie Stepway vândută cu 16.190 euro.

Firma Carpoint a fost înfiinţată în 2007, având sediul în oraşul Neukirchen-Vluyn, situat în Vestul Germaniei. 

Vă mai recomandăm şi:

Dacia a lansat în România cea mai echipată versiune de Duster. Cât costă modelul şi ce facilităţi oferă

Cum arată cel mai scump Duster din Europa. A fost transformat de o companie din Germania

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite