Articol publicitar

Automobile hibride de lux

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pieseauto.com pentru maşina ta
Pieseauto.com pentru maşina ta

Aceste maşini de tip hibrid au un impact mare asupra mediului înconjurător, însă, de data aceasta este vorba de un impact pozitiv, cu mai puţină poluare şi cu un consum redus de combustibil.

Dacă doreşti sa ai o maşină cu confort maxim şi să fii admirat când treci pe stradă, cu un consum cât mai redus de combustibil, atunci citeşte cu atenţie câteva informaţii despre cele mai luxoase automobile de tip hibrid.

Infiniti M35h

Nissan e vinovată pentru acest tip de maşină. În  anul 2007 şi-a facut intrarea în lumea automobilelor hibrid cu Altima, însă acum ne aduce în faţă expresia luxului prin Infiniti M35h Sedan. Este prima maşină care are un sistem hibrid care a fost realizat de Nissan. Are un motor de 3.5 litri V6. În 2012 a fost dat modelul spre vânzare.

Fisker Karma

Henrik Fisker, cunoscut pentru design-ul realizat pentru BMW, fondator al Fisker automotive în anul 2007, şi-a propus să construiască automobile hibrid luxoase. Masina Fisker Karma ajunge de la zero la 60mph în 5.8 secunde cu o viteză maximă de 125 mph. 

Porsche 918 Spyder

Această maşină îndrăzneaţă este fabricată în număr limitat. Ca şi caracteristici grăitoare sunt 500 de cai putere ai motorului V8.

Cadillac Escalade Hybrid

Modelul Cadillac Escalade Hybrid din 2011 are un sistem de navigaţie îmbunătăţit. În afară de asta, noul model nu are nimic în plus faţă de cel din 2010. Pentru preţul său, Cadillac Escalade Hybrid oferă posesorului său un consum de combustibil mai redus şi o capacitate de 8 locuri pentru pasageri.

Mercedes-Benz ML450 Hybrid

Seria de SUV M-Class de la Mercedes a debutat în anii ’90, iar acum se găseşte într-o gamă foarte largă de modele. Printre acestea se regăseşte şi hibridul de lux ML450, încorporat cu tracţiune integrală, Bluetooth şi input pentru iPod.

Porsche Cayenne Hybrid

Modelul Porsche Cayenne a fost fabricat în 2011, iar versiunea hibridă, nu tocmai ieftină, are o recenzie excelentă. Singurul lucru suspus criticii este portbagajul mic.

Este un progres în industria auto şi nu numai, ca maşinile de tip hibrid care sunt atât de prietenoase cu mediul înconjurator să ajungă în categoria de lux, încurajând şoferii să îşi achiziţioneze una fară a face compromisuri de la confortul oferit de celelalte maşini.

Dacă totuşi nu ai o maşina de lux sau hybridă, dar totuşi îţi place ca automobilul tău să fie ingrijit, poţi cumpăra piese auto online de la probabil cel mai mare magazin de profil din ţară. Ai preţuri speciale pentru piese auto opel şi piese auto logan.

Auto



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite