5 semne că nu ești un șofer atât de bun pe cât credeai. Ce spune aspectul mașinii tale despre cum conduci

0
Publicat:

Starea în care este o mașină spune multe despre abilitățile șoferului care o conduce, indicând în mod clar dacă are sau nu abilitățile de bază. Unul dintre semnele care evidențiază incapacitatea șoferului este starea suprafețelor exterioare ale caroseriei, și în special a celor care sunt mai expuse microcoliziunilor.

Starea unui vehicul spune multe despre proprietarul său. FOTO: Shutterstock
Starea unui vehicul spune multe despre proprietarul său. FOTO: Shutterstock

Dacă dorești să tragi o concluzie relativ sigură despre abilitățile șoferului, trebuie să te uiți la barele de protecție a mașinii., notează ziare.com.

În același timp, starea aripilor este la fel de importantă deoarece la majoritatea vehiculelor acestea sunt într-un punct „orb” și, prin urmare, trebuie estimată poziția vehiculului și distanța care îl separă de obstacole pentru a evita orice contact.

Roțile mașinii sunt un alt indiciu. Se știe că cei mai atenți șoferi evită micro-contactele cu pavajul, care pot „răni” atât janta, cât și anvelopa. O jantă „curată” de zgârieturi înseamnă că avem de-a face cu un șofer care măcar știe sa parcheze fără să provoace pagube.

Presiunea corectă în anvelope, starea luminilor și oglinzilor sau chiar curățenia interiorului sau exteriorului mașinii ne pot oferi o imagine a șoferului-utilizator al unui vehicul.

O mașină care pare a fi lăsată în neglijență conturează profilul unui șofer căruia nu-i pasă de buna funcționare a unui vehicul.

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite