Articol publicitar

Am aflat secretul lui Liviu Varciu ! Află detalii …

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

‘’Am trecut printr-o perioadă stresantă şi părul meu a avut mult de suferit. Din cauza stresului şi a nopţilor nedormite mi-a căzut foarte mult păr şi din fericire medicul meu dermatolog mi-a recomandat un tratament eficient care a dat rezultate rapide. După 2 săptamâni am observat ca nu îmi mai cade părul şi după aproape 1 lună au început să-mi crească fire noi. ‘’  www.hairbotox.ro

A declarat Liviu în ultimul interviu acordat unei reviste mondene. De la apropiaţi am aflat că Liviu Varciu se confrunta cu căderea părului de aproximativ doi ani. La început nu a dat importanţă problemelor scalpului dar când a realizat că treaba este serioasă a început să caute remedii. A  încercat tot felul de tratamente recomandate de prieteni dar fără rezultate. Stresul şi nopţile nedormite au început să-şi spună cuvântul şi astfel, Liviu a ajuns la un medic dermatolog care i-a recomandat să administreze pastilele pentru căderea părului, tratamentul Hair Botox capsule. www.hairbotox.ro

Acest tratament natural stopează căderea în doar două săptămâni!

Hair Botox este un tratament natural din extract hidroalcoolic din părţi aeriene de Ginseng-alb, Apilarnil, pulbere din frunze de Ginkgo biloba, pulbere de Spirulina, pulbere de Schinduf, Zinc şi Vitamina B6.

Tratamentul HAIR BOTOX capsule stopează căderea părului, ajută la regenerare, normalizează ciclul de viaţă al firului de păr, reface 100% fibra capilară, stimulează creşterea şi rezistenţa firului de păr.

 Având ingrediente active, 100% naturale tratamentul are rezultate remarcabile după numai o lună de utilizare!

Căderea părului este o problemă de care se plâng de obicei femeile, dar şi tot mai mulţi barbati. Ea poate avea o serie de cauze, atât externe organismului, cât şi interne, iar netratată la timp poate avea consecinţe grave, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic.

Părul reprezintă mult pentru o femeie dat fiind faptul că frumuseţea unei femei este corelată de multe ori cu părul său. Părul sanătos este apreciat indiferent de rasă sau naţionalitatea de care aparţii. Majoritatea femeilor cheltuiesc sume fabuloase pe produse de păr, şampoane, balsamuri, vopsele s.a.m.d. pentru a-şi face părul mult mai frumos.

Mai multe detalii despre produs le găsiţi pe pagina oficială: www.hairbotox.ro

image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite