Articol publicitar

Ai drumul tău. Urmează-l cu încredere! Alături de Salatini. Gustul care te însoţeşte pe drumul tău

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
salatini

Ai simţit dintotdeauna că ştii care ţi-e calea. Eşti dintre cei hotărâţi, care şi-au urmat încă de mici drumul cu încredere. Chiar şi în momentele de îndoială, undeva în adâncul fiinţei tale ştiai că ai drumul tău. Dar ai muncit pentru fiecare reuşită a ta. Pe care ai avut grijă să n-o sărbătoreşti singur, ci mereu alături de prieteni sau familie. Căci cele mai frumoase călătorii se fac împreună.

Ai mereu curaj să-ţi schimbi job-ul, casa, oraşul sau chiar ţara. Îţi place viaţa dinamică, te bucură să fii mereu în mişcare. Îţi plac călătoriile mult. Eşti tentat să răspunzi cu o întrebare: ”Dar cui nu-i plac?”. Ei bine, dacă n-ai aflat deja, sunt oameni care adoră să-şi petreacă timpul liber acasă. Suntem diferiţi, fiecare are drumul propriu şi asta e ok! Urmează-l pe al tău şi bucură-te de fiecare clipă în continuare! 

Împreună cu Salatini. Gustul care te însoţeşte pe drumul tău

Salatini este alături de români de peste 20 de ani. La onomastică, majorat, în weekend cu familia ori alături de prieteni când urmăriţi competiţii sportive, Salatini este mereu pe masa ta. E gustul care te însoţeşte pe drumul tău şi ţine pasul cu dorinţele şi aşteptările tuturor. Salatini şi-a extins mereu gama de produse pentru a oferi gustarea potrivită fiecărui moment. 

Câştigă premii care te pun în mişcare!

Gustul care te însoţeşte pe drumul tău te premiază. Participă şi tu la campania “Câştigă premii care te pun în mişcare” în perioada 17 Mai -18 Iulie 2021! Ai ocazia să câştigi:

  • premii zilnice: produse Salatini
  • premii săptămânale: biciclete Pegas
  • marele premiu : o maşină Dacia Duster 4x4.

În magazine,  pe toată perioada campaniei,  pungile Salatini sunt decorate cu banda promoţională împreună cu un sticker răzuibil sau booklet cu informaţii despre promoţie şi cod promoţional.

Salatini este un brand românesc cu tradiţie, fiind prezent pe piaţă din anul 1998. Salatini se regăseşte sub toate formele de snack-uri sărate: crackers, pretzels, sărăţele şi sticks-uri. Simbolul categoriei de snacks-uri sărate, biscuiţii Salatini sunt disponibili în diferite gramaje şi sortimente. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite