7 uleiuri care menţin pielea tânără

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uleiurile esenţiale previn ridurile.
Uleiurile esenţiale previn ridurile.

Dacă eşti în căutarea secretului tinereţii fără bătrâneţe, uleiurile naturale te ajută să ştergi uşor urmele vremii de pe faţă. Indiferent de vârstă şi de tipul de piele, o îngrijire specială menţine tenului hidratat şi previne apariţia ridurilor.

Uleiul de trandafiri

Rafinat şi parfumat, la fel ca florile din care este obţinut, uleiul de trandafir hidratează pielea uscată, oferindu-i strălucire şi elasticitate. Planta are proprietăţi antiseptice şi astringente, fiind indicată, în special, în tratarea pielii predispuse la acnee. Uleiul de trandafir accelerează regenerarea celulară şi hidratează intens pielea, protejând-o de factorii nocivi din mediu şi prevenind formarea ridurilor. Adaugă o picătură de ulei de trandafir la crema pentru îngrijirea zilnică a tenului. Începe aplicarea din partea centrală a feţei şi continuă spre exterior prin mişcări circulare, blânde.

Uleiul de iasomie

Relaxant şi emolient, uleiul de iasomie este recomandat tuturor tipurilor de ten. Uleiul creşte elasticitatea pielii şi reduce ridurile fine. De asemenea, vindecă iritaţiile şi cicatricile, fiind şi un bun tonifiant. Aplică pe faţă puţin ulei de iasomie, seara, înainte de culcare, pentru a obţine o piele hidratată. 

Află ce alte uleiuri menţin pielea tânără pe clickpentrufemei.ro. 

Cum foloseşti uleiurile esenţiale

Activitatea cu nenumărate beneficii

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite