Ziua vedetelor la US Open: Barty, Serena şi Konta au jucat toate în turul III. Ce au făcut într-un turneu plin de surprize

0
Publicat:
Ultima actualizare:

US Open 2019 a ajuns la ziua a 5-a şi, până în acest moment, 12 capi de serie au căzut, cea mai mare surpriză fiind, din păcate, eliminarea Simonei Halep.

Ashleigh Barty (2 WTA), Serena Williams (8 WTA) şi Johanna Konta (16 WTA) au fost cele mai importante jucătoare care au intrat pe teren, vineri, la US Open.

Barty, care a atins turul IV în 2018, şi-a asigurat, deocamdată, prezenţa în aceeaşi fază la ediţia din acest an după ce a învins-o pe Sakkari (29 WTA), scor 7-5, 6-3. Pentru australianca de 23 de ani urmează un duel fie cu Ferro (74 WTA), fie cu Wang (18 WTA).

Serena Williams, cea care a cam „tremurat“ în turul II, a avut de această dată o victorie lejeră, 6-3, 6-2 cu Muchova (44 WTA). Pentru finalista de anul trecut urmează o partidă cu Martici (22 WTA).

În fine, Konta a trecut, fără probleme, de Zhang (34 WTA), scor 6-2, 6-3. Britanica va juca în turul IV cu Pliskova (3 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite