Halep şi Tecău pleacă de la New York: Românii n-au mai intrat pe teren în proba de dublu-mixt!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi Horia Tecău ar fi trebuit să joace, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în turul I al probei de dublu-mixt la US Open. Această competiţie ar fi trebuit să-i pregătească pe cei doi pentru Jocurile Olimpice din 2020.

Final trist de US Open atât pentru Simona Halep, cât şi pentru Horia Tecău. Dacă românca a părăsit proba de simplu în turul II, după o înfrângere neaşteptată cu Taylor Townsend (116 WTA), Horia a trăit, la rândul său, o mare decepţie.

Campion la US Open 2017, alături de partenerul său olandez, Jean-Julien Rojer, Tecău a încheiat repede socotelile cu US Open 2019. Mai precis, după primul meci! Perechea româno-olandeză a fost învinsă, vineri seară, de cea formată din Chardy şi Martin, scor 6-7, 1-6.

Cu Tecău eliminat la dublu şi cu Halep învinsă la simplu, cei doi au convenit să nu mai joace la dublu-mixt! Astfel, i-au anunţat pe organizatori care i-au înlocuit pe români cu perechea formată din Darija Jurak şi Marcus Daniell.

Astfel, a fost irosit un turneu care ar fi trebuit să-i pregătească pe Halep şi pe Tecău pentru proba de dublu-mixt din cadrul Jocurilor Olimpice din 2020. La Tokyo, cei doi ţintesc aurul olimpic, cel puţin la nivel declarativ. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite