Zagreb „în flăcări”. Croații au sărbătorit până în zori câștigarea bronzului la Cupa Mondială din Qatar FOTO

0
Publicat:

Selecţionata Croaţiei a câştigat medaliile de bronz la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, după ce a învins echipa Marocului cu scorul de 2-1 (2-1), sâmbătă, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan, în finala mică a competiţiei.

Creații au sărbătorit câștigarea medaliei de bronz la Cupa Mondială
Creații au sărbătorit câștigarea medaliei de bronz la Cupa Mondială

Victoria Croației în fața Marocului la Cupa Mondială, în finala mică, a declanșat fiesta pe străzile capitalei Croate. La Zagrem, mii de oameni au ieșit în stradă și au sărbătorit până în zori.

 „Croaţia este în flăcări! Lacrimi, cântece, mândrie şi bucurie în toată ţara!”, „Croaţii vor petrece o lungă şi fericită noapte!”, a scris cotidianul Vecernji List.

Vicecampioana mondială din 2018, Croația,  s-a impus meritat în faţa revelaţiei ediţiei actuale, Marocul, rămasă fără suflu pe linia de sosire. Josko Gvardiol (7) şi Mislav Orsic (42) au înscris pentru echipa antrenată de Zlatko Dalic, în timp ce Achraf Dari (9) a marcat golul echipei africane.

Croaţia a reuşit o nouă performanţă remarcabilă la Cupa Mondială, clasarea pe locul trei, repetând performanţa din 1998 şi legând-o de cea din 2018, când a pierdut finala cu Franţa.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite