Yerro Bello a rupt capete de Balaur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Balaur
Ionuţ Balaur

Viorel Hizo are o misiune tot mai grea la antrenamente, unde trebuie să ţină în frâu fotbalişti de toate naţiile. Marţi, tehnicianul de 64 de ani a trebuit să intervină între doi elevi de-ai săi, care se luaseră la harţă, înainte ca evenimentele să degenereze cu adevărat.

Ionuţ Balaur (foto) a intrat mai viguros la Yerro Bello. Nigerianul a căutat răzbunare şi şi-a lovit şi el coechipierul, tot sub pretextul unei intrări de joc. Românul de 22 de ani şi-a dat seama că africanul l-a trosnit intenţionat, aşa că l-a luat la înjurături pe cel poreclit „Zerro Bello", din cauza lipsei de eficacitate. Yerro, care înţelege bine româneşte, nu a mai rezistat. L-a luat direct la pumni pe Ionuţ Balaur. Fundaşul român a ripostat în aceeaşi notă, dar noroc cu intervenţia antrenorilor şi a coechipierilor, care au „stins" conflictul.

Plecat din Vaslui, patronul echipei, Adrian Porumboiu, a aflat, telefonic, de la Viorel Hizo ce au făcut jucătorii lui la antrenament. „Să fim serioşi, astfel de lucruri sunt inerente la o echipă cu bărbaţi adevăraţi. Doar ne aflăm la un club de fotbal, nu la o mănăstire", a spus, ieri, Adrian Porumboiu pentru „Adevărul". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite