Wotte a stabilit obiectivul Craiovei. Vezi ce şi-a propus olandezul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii Craiova, Mark Wotte, nu a fost prea supărat după eşecul usturător cu Unirea Urziceni (1-4), dar a impus echipei un nou targhet.

Tehnicianul olandez le-a cerut jucătorilor să câştige cu orice preţ partidele care urmează, cu Internaţional Curtea de Argeş şi Ceahlăul, echipe aflate în lupta pentru evitarea retrogradării.  

Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ şi să ne trezim la următoarele partide, cu Internaţional şi Ceahlăul, pe care suntem obligaţi să le câştigăm. Sunt două meciuri foarte importante pentru noi, iar două victorii ar face să stăm mai liniştiţi în acest final de sezon“, a spus Wotte.

Am primit o lecţie la jocul cu Unirea. La 2-1 am încercat totul sau nimic. Din păcate, nu ne-a ieşit. Dacă am fi putut profita de egaziile ivite am fi scos poate un egal. Dar trebuie să fim mai atenţi în apărare“, a adăugat olandezul, care va conta sâmbătă pe Lung, Dilevski şi, foarte probabil, Iliev. Va lipsi doar Bărboianu, suspendat.

Eşecul cu Unirea Urziceni nu l-a supărat nici pe patronul Ştiinţei, Adrian Mititelu, care susţine că nu are emoţii legate de retrogradare.

Nu am nicio emoţie, sunt convins că vom învinge în etapa viitoare. Nu mai există meciuri uşoare, jucăm cu cei de la Curtea de Argeş, apoi la Ceahlăul. Dacă luăm patru puncte în următoarele două meciuri suntem salvaţi, dar eu sper să luăm şase“, a spus Mititelu, care mizează şi pe faptul că în runda următoare vor reveni marii absenţi ai partidei cu Unirea Urziceni, Lung junior, Iliev şi Dilevski.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite