Wimbledon 2015: Serena - Şarapova, ce semifinală! Williams conduce cu 17-2 la meciuri directe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Şarapova şi Serena Williams vor juca pentru a 20-a oară
Maria Şarapova şi Serena Williams vor juca pentru a 20-a oară

Serena Williams a câştigat meciul cu Victoria Azarenka şi s-a calificat în semifinale la Wimbledon, unde o aşteaptă un joc împotriva Mariei Şarapova.

La feminin simplu, ziua a început cu o calificare obţinută de Maria Şarapova (Rusia, 4 WTA) în semifinale. Ea a învins-o pe Coco Vandeweghe (SUA, 47 WTA), scor 6-3, 6-7, 6-2. Pentru rusoaică urmează un meci cu liderul mondial Serena Williams, care a bătut-o  pe Victoria Azarenka (Belarus, 24 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-3.
Partida începe de la scorul de 17-2 în favoarea Serenei la meciuri directe, însă rusoaica se poate lăuda cu o victorie în finala de la Wimbledon din 2004. Tot în 2004 a obţinut Şarapova şi cel de-al doilea succes în faţa Serenei, dar de atunci a început un lung şir de victorii al sportivei din SUA. 

În semifinale a ajuns şi Gabrine Muguruza (Spania, 20 WTA), cea care a trecut de Timea Bacsinszky (Elveţia, 15 WTA), adică jucătoarea care a învins-o pe Monica Niculescu în optimi. Muguruza s-a impus cu 7-5, 6-3 şi a devenit prima sportivă din Spania care ajunge în semifinalele de la Wimbledon, după Arantxa Sanchez Vicario, în 1997. Muguruza va juca în penultimul act cu poloneza Radwanska, învingătoare în disputa cu Madison Keys (SUA, 21 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-3. 

Semifinale Wimbledon, feminin

Serena Williams - Maria Şarapova

Agnieszka Radwanska - Garbine Muguruza
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite