Virgil Stănescu, adeptul lucrurilor extravagante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele-jucător al echipei de baschet Steaua CSM EximBank, Virgil Stănescu, pare hotărât să aducă noi schimbări la vila sa din centrul Bucureştiului.

 Împreună cu familia sa, vicepreşedintele Federaţiei Române de Baschet, deţine o casă construită la începutul secolului trecut, spaţioasă şi cu o arhitectură deosebită. Adept al spaţiilor luminoase, extinse şi aerisite, Virgil Stănescu este atras de un proiect de re-decorare a locuinţei sale, propus de Adrian Mărgean, considerat a fi un maestru al decoraţiunilor interioare. Virgil a vizitat centrul Rugvity, din Băneasa, unde a vizionat mai multe modele de covoare, mochete, tapet, perdele şi draperii, ascultând cu atenţie explicaţiile oferite de Adrian Mărgean pentru un concept personalizat, cu accente vintage. 

„Casa lui Virgil Stănescu se remarcă printr-o simplitate rafinată. Ea abundă în încăperi tip open space. Cred că pentru pereţi s-ar potrivi un tapet decorativ tridimensional, care să ofere un plus de stil personal locuinţei. I-am propus lui Virgil şi câteva mochete care au avantaje incontestabile precum retenţia prafului, izolarea termică şi fonică. Pe lângă asta, mocheta conduce la crearea unui confort mai mare şi a unei atmosfere primitoare, indiferent de spaţiul unde este amplasată“, a declarat Adrian Mărgean site-ul iClara.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Virgil Stănescu: „Familia şi cariera se completează frumos în viaţa mea“

Virgil Stănescu şi Ruxandra Dragomir, premiaţi pentru excelenţă în sport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite