Virgil Musta râde de o idee ridicolă: Ce a spus despre o propunere privind măştile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Virgil Musta a respins categoric ideea că poţi face efort intens, ca sportiv, având mască pe faţă
Virgil Musta a respins categoric ideea că poţi face efort intens, ca sportiv, având mască pe faţă

Din păcate, într-o tentativă de a combate pandemia, unii oameni, inclusiv doctori, au ajuns să furnizeze „perle“ care sunt taxate şi de colegii lor de breaslă.

România încearcă să limiteze răspândirea noului coronavirus, obligând populaţia să folosească măştile în spaţiile închise şi în zonele aglomerate, în aer liber. O idee foarte bună, având în vedere că, în lipsa unui vaccin sau a unui tratament, deocamdată, folosirea măştilor şi distanţarea fizică sunt armele noastre principale în lupta cu COVID-19.

Doar că, din păcate, eforturile autorităţilor de a promova folosirea măştilor unde trebuie sunt zădărnicite de oameni care sar calul şi vin cu propuneri de-a dreptul aberante! Aşa s-a întâmplat şi în weekend, când într-o intervenţie la Digi Sport, doctorul Andreea Moldovan a propus ca fotbaliştii să joace cu măştile pe faţă!

Propunerea doctorului a fost taxată în mediul online şi, inclusiv Virgil Musta, medic la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, a ironizat afirmaţia colegei sale. 

Ce a spus Virgil Musta la Digi Sport?

În niciun caz nu se poate să joci fotbal cu mască. Un sport care presupune un efort, nu, doar şahul se poate juca, având mască pe faţă.

CITEŞTE ŞI:

Pandemia naşte idei şocante: Ce a propus un doctor pentru a opri focarul din fotbal

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite