Viorel Hizo revine pe banca tehnică a Vasluiului. Porumboiu l-a pus la punct pe Şumudică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorel Hizo va pregăti din nou pe FC Vaslui după demisia lui Marius Şumudică FOTO Mediafax
Viorel Hizo va pregăti din nou pe FC Vaslui după demisia lui Marius Şumudică FOTO Mediafax

După plecarea lui Marius Şumudică de la cârma echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu l-a convins pe Viorel Hizo să revină pe banca tehnică a echipei moldave. Patronul vasluian nu i-a rămas dator fostului antrenor, pe care l-a făcut cu ou şi cu oţet.

Plecarea lui Şumudică de la Vaslui a tulburat serios apele la gruparea finanţată de Adrian Porumboiu. Meciul de Cupă, la finalul căruia FC Vaslui a fost eliminată din competiţie de FC Botoşani a fost picătura care a umplut paharul şi l-a convins pe Porumboiu că Edi Iordănescu, tehnicianul interimar al moldovenilor, nu poate avea un viitor pe banca tehnică.

Pe de altă parte, nici fiul lui Anghel Iordănescu nu ar fi dorit să continue ca antrenor al Vasluiului din cauza unei promisiuni făcute lui Marius Şumudică potrivit căreia vor pleca împreună gruparea moldavă.
În această situaţie, fiind şi în criză de timp, Porumboiu nu a stat mult pe gânduri şi l-a apelat pe Viorel Hizo, liber de contract. Negocierile purtate între cei doi nu s-au finalizat încă, dar în proporţie de 90% Hizo va reveni la Vaslui în calitate de antrenor.

Dacă totul se va finaliza conform planului lui Porumboiu, Hizo va putea sta pe banca echipei moldave chiar de etapa viitoare, atunci când Vaslui va întâlni pe Concordia Chiajna în deplasare.
Revenirea lui Hizo la echipa galben-verde este a patra, după ce i-a mai pregătit pe vasluieni în sezoanele 2006-2007, 2008 şi 2010-2012.

Pe de altă parte, este de menţionat că patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu împlineşte joi 62 de ani, fiind doar cu 3 ani mai tânăr decât noul antrenor, Hizo, care are 65 de ani.

Porumboiu l-a atacat pe Şumudică

După demisia lui Marius Şumudică, patronul Adrian Porumboiu a făcut haz de necaz despre situaţia de la Vaslui, ţinta atacurilor sale fiind fostul tehnician al echipei sale. "Am ales în vară ce nu trebuia să aleg şi acum culeg! La indicaţiile preţioase am ales cel mai mare antrenor, pe singurul antrenor cu aia mică. M-am luat eu ca prostul după cineva care mi-a spus să-l schimbăm pe Inacio şi să-l aducem pe unul care nu ştia altceva în afară de «să moară mama». Aşa îmi trebuie acum. Şumudică m-a lăsat într-un rahat din care nu mai pot scăpa.  Şumudică a distrus această echipă. El a spus că Inacio n-a pregătit fizic echipa, însă el a distrus-o. Dacă vedeaţi ce antrenamente făcea Şumudică aţi fi luat-o la fugă. Jucătorii aveau telefoanele mobile în jambiere, aşa ceva n-am mai văzut în viaţa mea", s-a plâns Porumboiu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite