Marius Şumudică s-a despărţit de FC Vaslui. Edi Iordănescu a rămas antrenor interimar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică şi-a dat demisia de la FC Vaslui FOTO Mediafax
Marius Şumudică şi-a dat demisia de la FC Vaslui FOTO Mediafax

Tehnicianul Vasluiului Marius Şumudică a decis după înfrângerea suferită de echipa sa în meciul cu FC Braşov să renunţe la banca tehnică a moldovenilor. Decizia antrenorului a fost şi în asentimentul lui Adrian Porumboiu, care nu voia să rupă contractul cu Şumudică.

Înfrângerea suferită de FC Vaslui la Braşov, contra echipei din localitate, a tulburat serios apele la Vaslui. Antrenorul Marius Şumudică a decisă să părăsească gruparea moldavă, chiar dacă imediat după meci spunea că nu vrea să renunţe la banca tehnică a Vasluiului.
„Etapă de etapă sunt întrebat dacă renunţ. Când aveam rezultate în Europa nu mă întreba nimeni lucrul ăsta. Dacă vreţi un răspuns, nu, nu îmi dau demisia. Nu avem constanţă de la joc la joc, de la o etapă la alta facem alte greşeli, dar până la urmă aceeaşi echipa a jucat şi la Inter şi cu Fener, nu ştiu ce să mai cred. Este o mare pierdere N'Doye, după părerea mea cel mai bun mijlocaş din ţară”, spunea Şumudică la finalul partidei de la Braşov.

Acelaşi antrenor a decis după o discuţie cu Adrian Porumboiu să demisioneze, astfel încât echipa a rămas pe mâna interimarului Edi Iordănescu până când patronul vasluian va găsi un alt antrenor.
„Am avut o discuţie cu patronul clubului, în care mi-am anunţat intenţia de a înceta colaborarea cu FC Vaslui. Am luat această decizie pentru că acum ceva timp i-am promis lui Şumudică că voi rămâne la Vaslui atât timp cât va fi şi el aici. Existau ceva tensiuni din cauza unor speculaţii de presă cum că nu am avea cele mai bune relaţii şi că aş fi eu o soluţie în cazul schimbării sale. Pentru a evapora acele tensiuni mi-am dat în acel moment cuvântul că voi proceda aşa faţă de el, iar cuvântul şi onoarea mea sunt mai presus de orice oportunitate profesională.
Am promis patronului că mă voi ocupa de echipă până când dânsul va găsi o soluţie, pentru că am înţeles că nu există niciuna în acest moment. Când va apărea o soluţie, îmi voi încheia şi eu colaborarea cu FC Vaslui”, a spus Edi Iordănescu.

Potrivit unor surse din interiorul clubului, Şumudică şi-a reziliat de comun acord înţelegerea cu FC Vaslui. Dacă l-ar fi demis, Adrian Porumboiu ar fi trebuit să-i plătească nişte clauze uriaşe de reziliere a contractului. Din acest motiv, finanţatorul vasluian l-a covins pe Şumudică să renunţe din propria iniţiativă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite