Viorel Hizo este noul antrenor al lui Ceahlăul Piatra-Neamţ şi are drept obiectiv păstrarea echipei în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ceahlăul Piatra-Neamţ are un nou antrenor, pe Viorel Hizo. Tehnicianul care şi-a dat demisia de la FC Vaslui la începutul lunii aprilie a preluat acum „urşii carpatini“ şi are drept obiectiv asigurarea supravieţuirii echipei în primul eşalon românesc.

După ce şi-a încheiat înţelegerea cu FC Vaslui în urmă cu o lună şi a fost înlocuit de Gabi Balint, Viorel Hizo revine acum în atrenorat şi preia Ceahlăul Piatra-Neamţ, notează GSP. În vârstă de 66 de ani, Hizo a ajuns la un consens în urma discuţiilor purtate cu preşedintele de onoare al echipei, Gheorghe Ştefan. Prin venirea sa la gruparea din Piatra-Neamţ, Hizo îi va lua locul lui Costel Enache, care păstrează opţiunea de a fi antrenor secund.

Ceahlăul vine după un meci pierdut sâmbătă pe teren propriu în faţa celor de la FC Vaslui (0-2) şi ocupă în acest moment locul 13 în clasamentul Ligii I, cu 31 de puncte acumulate şi la patru puncte distanţă de prima poziţie retrogradabilă în eşalonul secund.
Viorel Hizo a mai ocupat banca tehnică a echipei Ceahlăul în trei rânduri  (1998-2000, 2003/2004, 2007/2008) şi a mai antrenat Dinamo, FC Braşov, Pandurii Târgu Jiu, Rapid şi Universitatea Cluj. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite