Viitorul sună rău pentru Steaua: „În cinci ani, echipa se va desfiinţa“. Duckadam a povestit prin ce calvar trece campioana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Cea mai populară echipă din ţară traversează o perioadă critică: după 11 ani a ratat accederea în grupele cupelor europene, şi-a pierdut marca şi a fost evacuată din Ghencea.

Iar potrivit preşedintelui de imagine al roş-albaştrilor, în acest moment, „expulzarea“ echipei din Ghencea, cauzată de conflictul cu Armata, afectează cel mai mult Steaua.

„Astăzi faci antrenament în Mogoşoaia, sâmbătă în Buftea, apoi în Domneşti. Dacă vine echipa naţională de fete a Sloveniei, te dau afară de pe terenul 1, te mută pe terenul 2. Eu am fost la Buftea. Din şosea, de la Buftea, până la terenuri, am făcut jumătate de oră. Nu din Bucureşti până la Buftea. Groaznic. Aceşti băieţi merită toate aprecierile. Ajung acolo cu maşinile personale, autocarul nu poate intra acolo“, a povestit Duckadam la Digi Sport.

El a şi făcut o declaraţie alarmantă în ceea ce priveşte viitorul Stelei, în cazul în care Gigi Becali nu se va înţelege cu Armata.

„În cazul în care nu se va rezolva, în cel mai scurt timp, această problemă, Steaua în cinci ani de zile va fi istorie, se va desfiinţa. Şi să se rezolve pe termen lung, nu pe un an, doi, că după un an, iar vin şi te dau afară, cum am păţit-o de două ori până acum. Să se rezolve pe nişte ani rezonabili, cinci, zece“, a completat fostul portar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite