VIDEO Veste-şoc în sportul românesc! O multiplă campioană în atletism a fost depistată pozitiv cu Meldonium, substanţa pe care o lua şi Şarapova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirela Lavric, recent medaliată cu bronz la Mondialele indoor de la Portland, a fost depistată pozitiv cu Meldonium.

Mirela Lavric (25 de ani) a căzut testul antidoping chiar la Campionatul Mondial de sală de la Portland, dezvăluie ProSport. La acest concurs, ştafeta de 4x400 de metri, din care făcea parte şi Lavric, a cucerit medalia de bronz, însă, cel mai probabil, fetele vor fi deposedate de acest loc trei.

Mirela Lavric a câştigat de-a lungul carierei numeroase medalii la juniori şi tineret, între care şi aurul la CM de juniori din 2008 şi din 2010, la CE de juniori din 2007 şi din 2009 şi la CE under 23 din 2013, toate în proba de 800 de metri.

Meldonium este substanţa care i-a venit de hac Mariei Şarapova, dar mulţi alţi sportivi au fost depistaţi pozitiv cu această substanţă. Agenţia Mondială Antidoping a adăugat de la 1 ianuarie substanţa activă din medicamentul mildronat, meldonium, pe lista celor intezise, la clasa S4, modulatori hormonali şi metabolici. Meldoniumul ar fi eficient mai ales la probele de viteză, deoarece creşte vascularizarea muşchiului cardiac şi îmbunătăţeşte performanţele sportive.

Vezi AICI cine i-a dat Mirelei Lavric medicamentul interzis şi ce riscă sportiva noastră 

A fost bătută şi sechestrată de iubitul nebun şi a sărit de la balcon ca să scape de el. Mirela Lavric a trăit un adevărat coşmar

Performanţă istorică la Portland

Ştafeta României de 4x400 de metri, în componenţa Adelina Pastor, Mirela Lavric, Andrea Miklos şi Bianca Răzor, ocupa locul 3 la CM de sală, cu timpul de 3:31.51 minute. Medalia de aur a revenit ştafetei SUA (3:26.28 minute), urmată pe podium de Polonia (3:31.15).

Concursul a avut loc la 21 martie, iar România a profitat de faptul că o sportivă din Jamaica s-a împiedicat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite