VIDEO UTA îşi face stadion de cinci stele, care va rivaliza cu „Ilie Oană“ din Ploieşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură youtube.com
FOTO captură youtube.com

Actualul stadion pe care evoluează UTA Arad va fi modernizat de autorităţile locale, capacitatea să urmând să fie mărită de la 7.000 de locuri, câte are în prezent, până la 17.500 de locuri.

Municipalitatea din Arad va investi suma de 32 de milioane de lei, fără TVA, pentru a moderniza actuală arenă pe care joacă UTA,echipă din al doilea eşalon fotbalistic al României. Potrivit informaţiilor transmise de oficialii Primăriei Aradului, citate de Mediafax, stadionul va fi adus la standardele UEFA, banii necesari pentru cosmetizare provenind din bugetul local.

La finalul lucrărilor de modernizare, capacitatea arenei va creşte de la 7.000 de locuri la 17.500 de locuri, urmând ca tribunele să fie acoperite integral. Conform documentaţiei proiectului, complexul sportiv "Francisc Neumann" va avea 15 puncte de acces în stadion, iar sub Peluza Sud va exista un mini-hotel în care ar urma să fie cazaţi jucătorii echipei oaspete.

Până în prezent, trei companii au înaintat oferte pentru amenajarea arenei, dar numele lor nu a fost dezvăluit de oficialii Primăriei Arad. Lucrările vor fi finalizate în 2016. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite