VIDEO Urmărire ca-n filme şi ameninţări cu cuţitul. Mesut Ozil şi Sead Kolasinac, jucătorii echipei Arsenal, ţinte ale unui jaf pe străzile Londrei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mesut Ozil

Cei doi jucători ai echipei Arsenal au fost urmăriţi de doi motociclişti pe străzile Londrei şi ameninţaţi cu cuţite în ceea ce pare a fi o tentativă de jefuire în mijlocul zilei, relatează The Daily Mail.

Motocicliştii au încercat să-l prindă pe Ozil într-o ambuscadă în timp ce acesta îşi conducea maşina, Mercedes G-Class, pe străzile din nordul Londrei. Conform The Daily Mail, scopul acestora era capturarea maşinii fotbalistului lui Arsenal. Alături de jucătorul german, se afla în maşină şi colegul acestuia, Sead Kolasinac. Atunci când motocicliştii au înconjurat maşina, Kolasinac a coborât şi s-a luptat cu aceştia.

Scena care a urmat a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Atacatorii îl ameninţă pe Kolasinac cu un cuţit, dar acesta nu dă înapoi şi trimite mai mulţi pumni în direcţia acestora, făcându-i să se îndepărteze.

Lucrurile nu s-au oprit, însă, aici. Cei doi fotbalişti au fost urmăriţi pentru mai mult de un kilometru pe străzile din nordul Londrei, aceştia găsind refugiu într-un restaurant turcesc. Un martor a declarat că Ozil era ”terifiat” în timp ce-şi părăsea maşina, iar angajaţii restaurantului au sărit în ajutorul celor doi.

Cei doi jucători nu au suferit vreo rană în timpul incidentului. ”Am luat legătura cu amândoi jucătorii şi sunt în regulă”, a informat clubul Arsenal într-o declaraţie de presă. 

Un purtător de cuvânt al poliţiei londoneze a declarat: ”Am primit o sesizare conform căreia mai mulţi suspecţi, aflaţi pe motociclete, au încercat să jefuiască un bărbat în timp ce acesta îşi conducea maşina. Şoferul şi un pasager au reuşit să scape nevătămaţi şi au mers la un restaurant din Golders Green, acolo unde au fost interogaţi de ofiţerii de poliţie”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite