VIDEO Steaua, egalată de Oţelul la ultima fază a meciului: 1-1 la Galaţi! Ce au spus Reghecampf şi Grigoraş după meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a făcut 1-1 pe terenul Oţelului şi s-a desprins la 13 puncte de locul doi, cu doar 10 etape rămase de disputat din acest campionat.

Primul gol al meciului a fost marcat de Szukala în minutul 62. Fundaşul a reluat cu latul o centrare a lui Latovlevici dintr-o lovitură liberă acordată uşor de Alexandru Tudor. "Centralul" din Bucureşti a comis destul erori la meciul în care a devenit arbitrul cu cele mai multe prezenţe în Liga 1, 269. Un arbitru totuşi modest, dovadă fiind că pe plan european nu a reuşit nimic notabil. 

La ultima fază a meciului, Sârghi a înscris un gol cu capul, reluând în plasă din apropierea porţii o centrare a lui Iorga. 

Steaua a obţinut 13 puncte din 5 meciuri în 2013 şi nu mai poate fi oprită de nimeni în cursa pentru câştigarea campionatului. 

Oţelul: Grahovac - Cojoc, Sîrghi, Benga, D. Popescu (Murgoci 57) - L. Iorga, G. Giurgiu - I. Neagu, Paraschiv (Astafei 53), Didi - Vancea

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa (Tatu 57), Chipciu (Iancu 80), Tănase (Prepeliţă 74) - Rusescu

FAZE VIDEO DE LA MECI

Declaraţii la DigiSport:

Laurenţiu Iorga, Oţelul: "Meritam acest punct, am muncit foarte mult pentru el, Steaua e o echipă bună. Eu am crezut până în ultimul moment. Steaua e cea mai puternică echipă din Liga 1". 

Iasmin Latovlevici, Steaua: "Se întâmplă de prea multe ori să ne scăpăm omul din marcaj la fazele fixe. Etapa viitoare ne întoarcem acasă, în Ghencea, sperăm să reluăm victoriile. Nu şiu de niciun transfer, să vină hârtia şi vorbim, zvonurile nu mă interesează". 

Petre Grigoraş, antrenor Oţelul: "Conta să avem atitudine şi să ieşim cu fruntea sus şi asta am reuşit. Lovitura liberă din care a dat gol Steaua a fost cam uşor acordată, fotbalul nu e baschet. I-am chemat apoi pe jucători să-i înrăiesc puţin, să le spun că trebuie să jucăm şi împotriva arbitrului". 

Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: "Normal că nu ne simţim bine, puteam să închidem jocul la faza ratării lui Tatu. Apoi, Daniel Georgievski nu s-a poziţionat bine, Sârghi s-a demarcat şi aşa am luat gol. A trebuit să remontez jucătorii care au venit de la echipa naţională".

Mihai Stoica, manager Steaua: "Nu mai avem cum să scăpăm titlul 24, va ajunge sigur în vitrina Stelei. Poate că a fost bine că am primit golul ăsta în prelungiri, pentru că trebuie să remediem nişte erori, am luat iar gol din fază fixă". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite