Cosmin Contra despre remiza obţinută de Petrolul cu CFR: „Trebuia să câştigăm, dar i-am ajutat să egaleze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petrolul Ploieşti a obţinut doar o remiză (1-1) în meciul disputat acasă cu CFR Cluj, contând în etapa cu numărul XXIV din Liga I. Tehnicianul „lupilor galbeni“ este de părere că echipa sa nu are nicio scuză pentru irosirea a două puncte.

„Trebuia să câştigăm, am avut câteva ocazii clare, dar nu le-am materializat. Din păcate, după ce am marcat n-am reuşit să gestionăm jocul aşa cum mi-aş fi dorit. În ultimele 20 de minute era să leşin de cât am strigat la jucătorii mei. Cred că mai degrabă i-am ajutat să egaleze nerespectând ce stabilisem. Munca noastră s-a dus pe apa sâmbetei din cauza unor greşeli individuale. Am fost prea largi la mijloc, nu mi-a ieşit schimbarea lui Bokila cu Mojica. 

Hoban n-a stat nici el lângă cel de-al doilea atacant clujean şi din cauza asta s-a ajuns la dueluri doi la doi cu fundaşii noştri centrali. Cred că deplasarea la echipa naţională a afectat randamentul lui Yamissi, care a fost obosit şi nesigur. Am ales să-l introduc pentru că îmi doream să câştigăm jocul. Mă interesa o victorie, care ar fi dat mai multă încredere echipei. Am pierdut două puncte mari pe mâna noastră", a declarat Contra potrivit Mediafax.

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate partida cu CFR Cluj, după ce „lupii galbeni“ au condus pe tabelă. Primul gol a fost marcat pentru gazde de Hamza (60'), în timp ce pentru oaspeţi a înscris Weldon (79').

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite