VIDEO „Sfinţii“, mai tari decât „diavolii“. Southampton, cu Gardoş pe teren, a învins pe United, chiar pe „Old Trafford“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gardoş s-a achitat bine de sarcini în faţa vedetelor lui Manchester United FOTO AP
Gardoş s-a achitat bine de sarcini în faţa vedetelor lui Manchester United FOTO AP

Echipa lui Florin Gardoş, Southampton, a câştigat cu 1-0 meciul disputat în deplasare cu Manchester United, în etapa a 21-a din Premier League. La oaspeţi, fundaşul român a fost rezervă şi a intrat în minutul 21.

Manchester United a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa lui Florin Gardoş, Southampton, în ultimul meci al etapei a 21-a din Premier League. La oaspeţi, Gardoş a fost rezervă şi a intrat în minutul 21 în locul lui Toby Alderweireld, care s-a accidentat. Unicul golul al meciului a fost marcat de Tadici, în minutul 69, la singura ocazie creată de oaspeţi. La Southamton, Gardoş a evoluat bine, fiind foarte sigur pe el în faţa vedetelor lui United. 

După succesul cu United, echipa lui Gardoş a făcut rocadă în clasament cu echipa lui Louis van Gaal. Lider în clasament este Chelsea, cu 49 de puncte, urmată de Manchester City, cu 47 de puncte şi de Southampton, cu 39 de puncte. 

VIDEO Man. United - Southampton 0-1

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite