VIDEO Pantilimon a încasat un gol de la Liverpool, Chiricheş n-a fost nici măcar rezervă la Tottenham, Gardoş are meci greu duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei români care joacă în Anglia
Cei trei români care joacă în Anglia

Sunderland-Liverpool a fost meciul prolog al etapei a 21 din Premier League, rundă în care sunt implicaţi, ca de obicei, trei români, Pantilimon, Chiricheş şi Gardoş. Primul dintre ei, portarul Pantilimon, a fost titular la Sunderland în eşecul cu 0-1 contra lui Liverpool.

Costel Pantilimon a devenit titular incontestabil la Sunderland graţie evoluţiilor foarte bune din ultima vreme. Portarul român a fost integralist în jocul cu Liverpool, care a deschis etapa a 21-a din Anglia. Din păcate, el a încasat un gol chiar în minutul 9, reuşita cormoranilor fiind semnată de Markovic. Din minutul 49, gazdele au jucat în inferioritate, după ce Bridcutt a fost eliminat pentru cumul de galbene. Cu un om în minus, Sunderland n-a mai reuşit mare lucru, astfel că s-a terminat 1-0 pentru Liverpool.

VIDEO cu golul primit de Pantilimon

Vlad Chiricheş nu a stat nici măcar pe banca de rezerve în eşecul suferit de echipa sa, sâmbătă seara, în deplasare cu Crystal Palace, iar Florin Gardoş are un meci foarte dificil duminică seara, contra lui Manchester United. 

După această rundă, Chelsea a luat avans în fruntea clasamentului, profitând din plin de semieşecul lui Manchester City, principala urmăritoare în cursa pentru titlu.

Programul etapei a 21-a în Premier League:

Sâmbătă

Sunderland - Liverpool 0-1
Burnley - QPR 2-1
Chelsea - Newcastle 2-0
Everton - Manchester City 1-1  
Leicester - Aston Villa 1-0
Swansea - West Ham 1-1  
West Brom - Hull 1-0 
Crystal Palace - Tottenham 2-1

Duminică

Arsenal - Stoke City, 15.30

Manchester United - Southampton, 18.00

Clasament: 1. Chelsea 49p; 2. Manchester City 47p; 3. Manchester United 37p

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite