VIDEO Serena Williams a luat o hotărâre tranşantă în contextul pandemiei de coronavirus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serena Williams pune sănătatea sa şi a familiei sale pe primul plan.
Serena Williams pune sănătatea sa şi a familiei sale pe primul plan.

Serena Williams, 39 ani, a luat decizia de a se autoizola împreună cu soţul Alexis Ohanian şi cu fetiţa lor în vârstă de doi ani - Olympia pentru următoarele şase săptămâni, în contextul îngrijorării crescânde la nivel mondial generate de pandemia de coronavirus.

Jucătoarea de tenis americană a apelat la reţelele de socializare pentru a-şi anunţa hotărârea. „Voi petrece următoarele şase săptămâni în izolare. Fiind mamă. Gătind. Făcând curăţenie. Curăţenie de primăvară. Măşti faciale. Tutoriale de make-up. Vă voi anunţa cum merg lucrurile. Rămâneţi în siguranţă, cu toţii. Este ceva serios”, a scris Serena pe Instagram.

Serena Williams a luat startul doar în trei competiţii în acest an: turneul de la Auckland - pe care l-a şi câştigat, Australian Open şi Fed Cup.

Niciun turneu WTA nu se dispută până pe 20 aprilie. Chiar şi dincolo de acest termen anunţat deja de WTA, au apărut decizii de anulare a unor turnee, cum este cazul întrecerii de la Stuttgart, susţinute de Porsche.

        View this post on Instagram                   Spending the next 6 weeks in solitude. Being a wife. Being a mom. Cooking. Cleaning. Spring cleaning. Face mask. Makeup tutorials. I’ll let you know how it goes.... stay safe everyone. This is serious. 🙏🏿 A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on Mar 13, 2020 at 6:01am PDT
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite