VIDEO Senegalezii au vrut să-i taie capul lui Drogba. Scene incredibile la un meci în Africa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drogba
Drogba

Naţionala Coastei de Fildeş a jucat sâmbătă seara la Dakar, în capitala Senegalului, returul ultimei faze de calificare pentru Cupa Africii din 2013.

În prima manşă fusese 4-2 pentru ivorieni, iar în minutul 72 al partidei a doua, la scorul de 2-0 tot pentru trupa lui Drogba, lucrurile au degenerat, iar marcatorul ambelor goluri a fost aproape să fie ucis.
La scorul general de 2-6 şi cu echipa lor ca şi eliminată, fanii Senegalului au luat-o razna. O parte dintre ei au încercat să dea foc stadionului Léopold Sédar Senghor, dar obiectivul n-a fost atins. Nervoşi, mai mulţi fani senegalezi au reuşit să pătrundă pe gazon, unde cele două echipe erau păzite de doar câţiva poliţişti şi, înarmaţi cu bâte şi chiar cu arme de foc confiscate de la forţele de ordine, au început să-i fugărească pe jucătorii ivorieni.
Ţinta principală a fost Didier Drogba, fostul atacant al lui Chelsea, scăpând de agresiune după ce s-a baricadat pe tunelul către vestiare, în spatele unui cordon de poliţişti. În incidente au fost rănite mai multe persoane, printre care şi ministrul Sporturilor din Senegal, El Hadji Malick Gakou. Meciul nu s-a mai reluat din acel minut 72, ivorienii au fost cu greu escortaţi la aeroport, iar Senegalul va pierde cu 3-0 la masa verde. Pe străzile din Dakar, violenţele au continuat însă până târziu în noapte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite