VIDEO Români în lume: Gardoş – apreciat de englezi, Reghecampf – sărbătorit de fanii lui Al-Hilal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Gardoş a jucat din minutul 46 al meciului pe care echipa sa, Southampton, l-a câştigat în deplasare, 1-0 pe terenul lui Swansea.

Anglia. Florin Gardoş a jucat din minutul 46 al meciului pe care echipa sa, Southampton, l-a câştigat în deplasare, 1-0 pe terenul lui Swansea. Gardoş l-a înlocuit după pauză pe japonezul Yoshida şi a avut o evoluţie apreciată de fani şi de media engleză. Costel Pantilimon a rămas pe bancă în Burlney – Sunderland 0-0.
Turcia. Bogdan Stancu a marcat golul doi al lui Genclerbirligi în victoria 2-0 pe terenul lui Eskisehirspor. Tot la Gencler, Liviu Antal a rămas pe teren 80 de minute.
Germania. Introdus pe teren abia în minutul 70 al meciului VfB Stuttgart - Hoffenheim, Alexandru Maxim a ratat o ocazie uriaşă de egalare, şutul său fiind scos de pe linia porţii de un apărător advers. Şvabii lui Maxim au pierdut acasă, scor 0-2, şi au preluat lanterna roşie din Bundesliga.
Anglia, liga a doua. Gabriel Tamaş a avut parte de un meci de coşmar. Titular la Watford în partida cu Bournemouth (1-1), fundaşul român a provocat un penalty în minutul 4 şi a ieşit accidentat în minutul 32. Fotbalistul care l-a înlocuit pe Tamaş a marcat golul lui Watford în minutul 83 şi a fost numit omul meciului.

În Bulgaria, Sergiu Buş a marcat din nou pentru ŢSKA Sofia şi e liderul clasamentului golgeterilor

Arabia Saudită. Laurenţiu Reghecampf a împlinit 39 de ani, iar fanii lui Al Hilal i-au pregătit un moment special în minutul 39 al partidei dintre echipa lor şi codaşa Al Khalej. Tot stadionul i-a scandat numele antrenorului român, a cărui formaţie s-a impus lejer, scor 3-0. Vezi mai jos video. 


هتافات جماهير الزعيم باسم مدرب الهلال ريجيكامف... by ZaeemStudio

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite