VIDEO Răzvan Lucescu a explodat: echipa lui a primit gol direct din corner! Pe cine a dat vina pentru o nouă înfrângere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner a pierdut în prima etapă din 2013, în Qatar. Formaţia sa, El-Jaish, a condus la pauză, însă a fost egalată după o fază incredibilă.

El-Jaish a fost învinsă, acasă, de Lekhwiya, după ce încheiase anul 2012 cu trei victorii consecutive în campionat, toate cu 1-0.

Luni seară, vicecampioana Qatar-ului a deschis scorul, însă, spre deosebire de ultimele trei jocuri, n-a mai reuşit să-şi conserve avantajul până la final. Un sud-coreean, Tae-Hee Nam, a bătut, aproape de unul singur, echipa lui Răzvan Lucescu.

Mijlocaşul de 21 de ani a egalat cu un gol înscris direct din corner (58) şi apoi a finalizat un contraatac (63), care a stabilit scorul final.

El-Jasih a rămas pe locul 4 în prima ligă cu 22 de puncte după 13 meciuri. Lider e Al-Sadd, unde joacă Raul, cu 31 de puncte şi cu un meci mai puţin disputat. Obiectivul lui Lucescu jr pentru partea secundă a sezonului e o clasare între primele patru, care să ducă El-Jaish în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor Asiei.

Ce a spus?

După meci, Răzvan Lucescu a criticat arbitrajul, arătându-se nemulţumit de faptul că, în Qatar, majoritatea partidelor sunt conduse de brigăzi aduse din străinătate. 

„Centralul slovac n-a avut un meci reuşit. Nu înţeleg de ce trebuie să fie aduşi arbitri din alte ţări, în condiţiile în care arbitrii din Qatar au un nivel destul de bun“, a spus Lucescu jr.

VEZI GOLURILE MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite