VIDEO Primul gol lui Ronaldo după „Balonul de Aur“, unul ciudat. Real s-a calificat în sferturile Cupei Regelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo. FOTO: Reuters
Cristiano Ronaldo. FOTO: Reuters

Ronaldo a sărbătorit cu un gol al doilea „Balon de Aur“ din carieră. Extrema Realului a deschis scorul dintr-o lovitură liberă, în returul cu Osasuna, din optimile Cupei.

După ce-a învins cu 2-0 pe „Bernabeu“, Real s-a impus cu acelaşi scor şi în deplasarea de la Pamplona, în faţa celor de la Osasuna.

La două zile după ce-a primit la Zurich „Balonul de Aur“, Ronaldo a marcat un gol din lovitură liberă (24), însă reuşita a fost facilitată şi de portarul advers. 

Andres Fernandez a încercat să boxeze şutul lui Ronaldo, dar a fost păcălit de traiectoria balonului. A trimis doar în pământ, apoi balonul i s-a strecurat printre picioare şi a intrat în plasă. 

Vezi aici evoluţia lui Ronaldo în meciul cu Osasuna. Golul este la 1:24

La 10 minute de la reluare, Di Maria a stabilit scorul final, 2-0 pentru Real, care, cu 4-0 la general, s-a calificat în sferturile Cupei Spaniei, unde o va întâlni pe Espanyol

Gruparea catalană, la care Torje a rămas miercuri seară doar pe banca de rezerve, s-a jucat cu focul în returul cu Alcorcon, echipă din liga secundă spaniolă.

După ce-a pierdut cu 1-0 în tur, în deplasare, Espanyol a fost egalată la doi în minutul 80 al returului de la Barcelona, dar a punctat de două ori în ultimele minute (83, 86) şi a obţinut in extremis calificarea, scor final 4-2. 

Atletico Madrid, Athletic Bilbao, Villarreal şi Levante sunt celelalte echipe calificate în sferturile competiţiei. 

Vezi şi 

VIDEO Cristiano Ronaldo a cucerit Balonul de Aur

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după ce a cucerit Balonul de Aur

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite