VIDEO Mourinho, violent: antrenorul lui Real Madrid a agresat doi fani ai Barcelonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

		    Mediafax | Jose Mourinho, agresiv cu doi fani Barca
Mediafax | Jose Mourinho, agresiv cu doi fani Barca

Jose Mourinho duce rivalitatea din campionat la extrem. Antrenorul lui Real Madrid a agresat doi fani ai Barcelonei.

Jose Mourinho a fost în atenția publicului printr-un subiect care nu îi face cinste: acesta a agresat verbal și fizic un cuplu care tocmai se întorcea din luna de miere, potrivit site-ului Sports.

Antrenorul a zburat de la Miami la Barcelona cu doi fani Barca, Anna și Xavier, proaspăt căsătoriți și se pare că aceasta i-ar fi strigat antrenorului „Forca Barca.”

Când avionul a aterizat în Lisabona, Mourinho nu a lăsat gestul netaxat. Acesta ar fi agresat-o fizic și verbal pe Anna, cea care i-a strigat de rivala catalană.

„Ne-a înjurat și ne-a amenințat, ne-a lăsat traumatizați. Cel mai rău lucru dintre toate e că asta s-a întâmplat în prezența celor doi copii ai săi”, a declarat, șocată, femeia.

Mourinho nu e la primul gest de acest gen. În 2010 a fost gata să agreseze fotoreporterii prezenți în aeroportul Barajas, din Madrid, care doreau să surprindă momentul revenirii antrenorului din vacanța de la New York, în Spania. Deranjat de lipsa de intimitate pentru el și familia sa, antrenorul s-a înfuriat pe fotoreporteri și a încercat să îi agreseze.

Câțiva nemți care au surprins incidentul au făcut haz de necaz: „Dacă l-am fi văzut noi înainte, i-am fi spus <<Long live Bayern>>”!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite