VIDEO Meci electrizant în Supercupa Italiei: Napoli a câştigat trofeul, după ce a învins cu 6-5 pe Juventus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Napoli a câştigat Supercupa Italiei, după ce a învins cu scorul de 6-5, după loviturile de departajare, pe Juventus Torino într-un meci disputat în capitala Qatarului, Doha.

Napoli şi Juventus s-au întâlnit luni seara în Supercupa Italiei, dar nu în Italia, ci în capitala Qatarului, Doha, acolo unde temperaturile din această perioadă trec lejer de 20 de grade. Cele două formaţii au fost protagonistele unui meci spectaculos, cu patru goluri în timpul regulamentar, câte două de fiecare parte.

Pentru torinezi a marcat Carlos Tevez, de două ori (5, 106), iar pentru napoletani a punctat Higuain, tot de două ori (68, 118). La finalul celor 120 de minute, scorul a fost egal, 2-2, astfel că meciul a fost decis la loviturile de departajare.

Napoli a marcat prin Ghoulam, Raul Albiol, Inler, Higuain, Gargano şi Koulibaly, în timp ce pentru Juventus au înscris Vidal, Pogba, Marchisio, Morata şi Bonucci. Au ratat Jorginho, Mertens şi Callejon (Napoli), respectiv Tevez, Chiellini, Pereyra şi Padoin (Juventus). 

S-a terminat 6-5 pentru Napoli, după executarea loviturilor de departajare. Formaţia napoletană a mai câştigat Supercupa Italiei o singură dată, în sezonul 1990/1991.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite