VIDEO Îngerul din patul lui Andy Roddick

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu o faţă angelică, un corp sculptat la milimetru şi o personalitate puternică, Brooklyn Decker l-a cucerit pe actualul ei soţ, nimeni altul decât tenismenul Andy Roddick.

Povestea de dragoste dintre modelul Brooklyn Decker şi tenismenul american Andy Roddick (în vârstă de 27 de ani) a început în 2007. Apărând pentru a doua oară pe coperta uneia dintre cele mai bine vândute reviste din întreaga lume, „Sports Illustrated", frumoasa blondă în vârstă de 23 de ani, îmbrăcată sumar, i-a atras imediat atenţia jucătorului. Nu a mai stat pe gânduri şi l-a pus pe agentul său să o contacteze. Se pare că farmecul lui Roddick a convins-o pe loc pe Brooklyn deoarece ea a fost văzută câteva luni mai târziu în loja de la arenele de tenis, unde Andy Roodick juca pentru echipa de Cupa Davis.

„Năzdrăvăniile" celor doi, pe internet

„A fost dragoste la prima vedere şi sunt făcuţi unul pentru celălalt. Se vede în privirea lor", a spus un prieten apropiat celor doi. Câteva zile mai târziu, în martie 2008, cei doi îşi anunţau pe paginile personale de internet că s-au logodit şi urmează să se căsătorească în aprilie, acelaşi an. De atunci, când nu are vreun eveniment de onorat, blonda călătoreşte cu Andy la turneele sale, fiind văzută constant lângă antrenor şi familia sportivului.

Pentru a-şi demonstra că se iubesc ca în prima zi, Roddick şi Decker îşi postează pe paginile personale ale siteurilor de socializare toate „năzdrăvăniile" pe care le fac. Ultimul este un pariu pierdut de actriţă la un joc de bowling. „Eu şi soţia antrenorului lui Andy, Larry, am pierdut meciul, astfel că băieţii trebuiau să ne îmbrace după bunul lor plac şi să ne scoată la un restaurant de lux. Pe mine m-a echipat Andy cu un costum de scuba, având pe cap o coroniţă strălucitoare în formă de soare. Oh! Nu pot să uit sabia! Faza mai nasoală a fost că băieţii aplaudau de fiecare dată când intram undeva, astfel că oamenii se întorceau şi se holbau la noi", povesteşte Brooklyn pe Twitter.

Propria colecţie Victoria's Secret

La doar 22 de ani, soţia lui Andy Roddick i-a convins pe cei de la Victoria's Secret - ajutată şi de corpul ei perfect - că merită să aibă propria linie de lenjerie intimă. Însă acesta a fost unul dintre lucrurile facile care i s-au întâmplat blondei. „Cel mai greu este să-i conving pe oameni că în corpul acesta există şi un creier. Oamenii, de obicei, pun o barieră când vine vorba de inteligenţă la femei frumoase. Este trist, dar adevărat, şi de aceea încerc să vorbesc cu mulţi din jurul meu pentru a le demonstra contrariul", a spus Brooklyn într-un interviu pentru „Sport Illustrated".

Soţia lui Roddick se simte cea mai sexy femeie din lume atunci când soarele îi mângâie corpul, când nu este nevoită să pună o tonă de machiaj, când munceşte şi când se hârjoneşte cu iubitul ei. „Şi când primesc complimente în legătură cu inteligenţa mea", completează actriţa. Chiar dacă modellingul nu i se pare o meserie grea, există totuşi un mare dezavantaj pentru ea.

„Nu îţi poţi face planuri pe termen lung pentru că programul tău poate fi schimbat într-o clipită. Astfel, din păcate, nu pot sta aproape de soţul meu cât timp vreau", a mai spus Brooklyn, care are şi un sfat pentru fetele care vor să-şi cucerească alesul inimii: „Un prieten mi-a spus să nu arăt niciodată la prima întâlnire pieptul şi laba piciorului. După părerea sa, există anumite părţi din corpul unei femei care trebuie să fie percepute ca un privilegiu pentru bărbaţi. Am încercat cu soţul meu şi a funcţionat!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite