VIDEO Golden State Warriors, campioana NBA, primită de Barack Obama la Casa Albă cu un superdiscurs

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Barack Obama FOTO Hepta / Mediafax
Barack Obama FOTO Hepta / Mediafax

Jucătorii echipei de baschet Golden State Warriors, au fost primiţi, joi, de Barack Obama, preşedintele Statelor Unite ale Americii (SUA), la Casa Albă, informează site-ul nba.com citat de Mediafax.

Campionii din liga nord-americană de baschet (NBA) au ajuns, joi, la Casa Albă, după victoria, din deplasare, cu Washington Wizards, scor 134-121. Barack Obama l-a luat în vizor pe Stephen Curry, după ce jucătorul celor de la Warriors a reuşit 51 de puncte contra lui Wizards. „Curry s-a dat în spectacol şi la finalul meciului, sărea peste tot”, a spus Obama despre starul lui Warriors.

Preşedintele SUA şi-a amintit şi de partida de golf, câştigată în vara anului 2015, în faţa baschetbalistului. Obama n-a crezut scuza invocată de Curry după înfrângere. „Nu a fost vorba de prezenţa agenţilor din Serviciul Secret, care să-l intimideze, dar Curry va mai avea o oportunuitate să mă învingă”, a declarat Obama.

Obama este fan Chicago Bulls, echipă care deţine recordul de victorii într-un sezon din NBA. Bulls a reuşit 72 de victorii, în sezonul 1995/1996, iar Warriors, lider în Conferinţa de Vest, are deja 45, în această stagiune. „Nu poţi fi de multe ori în prezenţa celei mai bune echipe din istoria NBA. Suntem norocoşi să-l avem, lângă noi, pe unul dintre acei jucători - Steve Kerr (n.r. - antrenorul lui Golden State Warriors), din echipa lui Chicago Bulls, din sezonul 1995/1996.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite