VIDEO / FOTO Australian Open 2017: victorie magică pentru Sorana Cîrstea şi calificare în optimile de finală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorana Cîrstea este în optimile de finală de la Australian Open! Jucătoarea noastră s-a calificat în această fază după ce a învins-o pe Alison Riske, din SUA.

Sorana Cîrstea s-a calificat în premieră în optimile de finală de la Australian Open, după ce a trecut în două seturi de jucătoarea americană Alison Riske (locul 42 WTA), scor 6-2, 7-6.

Dacă primul set a fost dominat clar de Sorana, al doilea a fost pe muchie de cuţit. Riske a servit la 6-5 pentru set, însă Sorana a făcut break şi s-a impus în tiebreak cu 7-2. 

Partida a durat o oră şi jumătate şi s-a desfăşurat pe terneul doi de la Melbourne, acolo unde românca a fost susţinută de câţiva compatrioţi, dar şi de o mână de suporteri germani şi englezi, care au decis să fie alături de Sorana. Ea a cerut intervenţia medicului între seturi, însă n-a fost vorba de nimic grav. 

Sorana Cîrstea, locul 78 WTA, este la cea mai bună performanţă a carierei la Australian Open, şi, după acest parcurs, va urca vertiginos în clasament. Cu prezenţa în optimi, ea şi-a asigurat 240 de puncte, dar şi un premiu de 220.000 de dolari australieni, aproximativ 165.000 de dolari americani. 

Vezi AICI ce susţinere inedită a avut Sorana Cârstea la meciul cu Allison Riske

Sorana Cîrstea va juca în optimile de finală cu învingătoarea dintre Garbine Muguruza, locul 7 WTA, şi letona Anastasika Sevastova, locul 33 WTA, partidă care are loc tot azi. 

INTERVIU de la Melbourne. Vezi aici ce a deranjat-o pe Sorana Cârstea la Melbourne

   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite