VIDEO Florin Matei: "Ne-a dezamăgit atitudinea celor de la echipa de fotbal U Cluj"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programat iniţial la Piatra Neamţ, pe stadionul "Ceahlăul", meciul România - Portugalia contând pentru Cupa Europeană a Naţiunilor la rugby, ediţia 2011/2012, a fost mutat la Bucureşti. Decizia a fost una forţată de vreme, pentru acest week-end, progonoza meteo anunţând temperaturi de -20 de grade în oraşul moldav.

Secretarul FR de Rugby, Florin Matei, a precizat că regretă faptul că întâlnirea cu lusitanii nu se poate disputa la Piatra Neamţ, dar şi-a manifestat speranţa ca un viitor meci al "stejarilor", poate cel cu Georgia, din martie, să se joace acolo. Oficialul şi-a manifestat, totodată, dezamăgirea pentru eşecul negocierilor cu reprezentanţii echipei de fotbal "U" Cluj privind organizarea partidei pe noua arenă din oraşul transilvan.

Meciul România - Portugalia este programat mâine, de la ora 14.00, pe stadionul "Arcul de Triumf" din Bucureşti. La ora 7.00, va începe operaţiunea de degajare a spaţiului de joc, suporterii "stejarilor" fiind invitaţi să participe la deszăpezire. De asemenea, FRR a anunţat că spectatorii vor primi câte un pahar cu ceai înainte de partidă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite